مطالب مربوط به کلاس های درس سیروس لاسمی

دانشجویان می توانند سوالات درسی خود را در این وبلاگ مطرح کنند.

مطالب مربوط به کلاس های درس سیروس لاسمی

دانشجویان می توانند سوالات درسی خود را در این وبلاگ مطرح کنند.

۹ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

با سلام


دانشجویان عزیز کم کم به آغاز ثبت نام کلاس های دوره تابستان نزدیک می شویم.در این نوشته ها با عنوان "آشنایی با کلاس ها ی ما" سعی خواهیم کرد تا با کلّیت کلاس های ما آشنا شوید.


ویژگی بارزی که  تفاوت اصلی کلاس های ما و سایر موسسات می باشد این است که این کلاس ها با ظرفیت 6 نفر برگزار می شود!!


در واقع دانشجو احساس شرکت در یک جمع دوستانه و یادگیری درس مورد نظر را دارد.استاد درس برای تک تک دانشجویان بحث را تشریح کرده و تا درک مورد نظر استاد از آن بحث حاصل نگردیده (ولو برای یک دانشجو!) ادامه بحث را پیش نخواهد برد.این ویژگی کلاس ها را با کلاس های درسی که تا کنون گذرانده اید متمایز می کند.


سعی کنید در کلاسی شرکت کنید که در آن احساس رضایت به شما دست دهد.تا زمانی که احساس رضایت از کلاس نداشته باشید راحت ترین مطالب را هم نخواهید آموخت...


تصمیم با شماست...


**

هرچه بهتر بیندیشید، تصمیمات بهتری خواهید گرفت.
هرچه تصمیمات بهتری بگیرید، اقدامات بهتری خواهید داشت و هرچه اقدامات بهتری داشته باشید، نتایج بهتری کسب خواهید کرد.
کیفیت تفکرتان، تا حد زیادی کیفیت زندگی‌تان را تعیین می‌کند.
تمام افراد موفق و شاد متفکران خوبی هستند...

موفقیت در وقت اضافه
برایان تریسی

**


برقرار باشید ، لاسمی



  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

با سلام


در ادامه تحلیل و بررسی معادلات دیفرانسیل و ریاضی 1 آزمون مهندسی عمران امروز فرصتی دست داد تا با تحلیل ریاضی 2 این آزمون،پرونده تحلیل آزمون مهندسی عمران سال 95 نیز بسته شود.


سوال 36- اکسترمم های یک تابع دو متغیره در یک ناحیه خواسته شده است.3 گام را برای بررسی این نوع مسائل طی می کردیم. گام اول:یافتن نقاط بحرانی داخل ناحیه  گام دوم:یافتن مقدار تابع در نقاط مرزی گام سوم:مقایسه مقادیر تابع.


**این سوال کاملا مشابه سوال 16 از فصل 5 ریاضی 2 جزوه است.**


سوال 37-به دست آوردن انحنای یک منحنی پارامتری کار سختی است؟!؟


**این سوال مشابه سوال 16 از  فصل 1 ریاضی 2 جزوه است.**


سوال 38-انتگرال 3 گانه ای در ناحیه ی یک کره مورد سوال واقع شده است.کافی است انتگرال را به سیستم مختصات کروی انتقال دهیم.


**این سوال کاملا مشابه قسمت 2 از سوال 21 فصل 7 ریاضی 2 جزوه است.**


سوال 39-انتگرال روی سطح یک میدان برداری خواسته شده است.گام اول حل تشخیص باز یا بسته بودن سطح است.سطح بسته است و می توانیم از قضیه دیورژانس استفاده کنیم.


**این سوال کاملا مشابه سوال 9 (عمران-83) از  فصل 9 ریاضی 2 جزوه است.**


عکس تصور همه دانشجویان، بنده به درس ریاضی 2 برای رسیدن به درصد بالا اعتقاد ویژه ای دارم،از همین روی با جمع آوری بهترین منابع سعی کرده ایم تا این درس را نیز مانند سایر درس ها به سادگی در کلاس بیاموزید.


برقرار باشید ، لاسمی


  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

با سلام 


نمرات درس دینامیک ماشین از 10 محاسبه شده است.این نمرات با اکسل محاسبه شده و دخل و تصرفی در آن نبوده است.


نهایت دقت در تصحیح اوراق صورت گرفته تا حقی از کسی ضایع نگردد.


این نمرات غیر قابل تغییر بوده و صرفا جهت اطلاع شما قرار داده می شود.


برقرار باشید،لاسمی


دریافت

  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰
با عرض سلام خدمت دانشجویان گرامی

با توجه به درخواست دانشجویان سعی خواهیم کرد توضیحاتی را در مورد کلاس ها ارائه کنیم.


همانطور که همیشه در کلاس ها می گوییم شما با ثبت نام در کلاس های ما به معنای واقعی کلمه نیاز به "هیچ" کتاب دیگری برای مطالعه ندارید.


کلاس های ما با این فرض برگزار می گردد که دانشجو "هیچ" پیش زمینه ای از آن درس نداشته و می خواهد خود را از "صفر" به "صد" برساند.

در این دو سال دانشجویان زیادی  با سطح علمی "ضعیف" داشته ایم که توانستند خود را به سطح بالایی در آن درس برسانند.


قطعا شما هم اگر بخواهید می توانید.




***ترس یکی از بدترین دشمنان موفقیت است. وقتی که ترس ریشه‌های حساس خود را اطراف کسی می‌پیچد و او را به اسارت خود درمی‌آورد، آن شخص هرگز قادر نخواهد بود که به رویاهای خود تحقق بخشد.

ما باید با ترس‌های خود روبرو شویم. ببینیم که به چه دلیلی وجود دارند، آنها را به گوشه‌ای پرتاب کنیم و رویاهای خود را با اشتیاقی شکست‌ناپذیر دنبال کنیم.***



  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

با سلام


با دفترچه f به بررسی آزمون می پردازیم.


سوال 31- وقتی تابع به فرم انتگرالی داده شده است و ما مشتق آن را بخواهیم چه کار می کردیم؟! بله! از قضیه اول حساب دیفرانسیل و انتگرال کمک می گرفتیم.


**این سوال کاملا مشابه سوال 15 از فصل 6 جزوه ریاضی 1 کلاس است.**


سوال 32-انتگرالی که  مورد سوال واقع شده یکی از انتگرال هایی است که مکررا در تمام درس های ریاضی آن را دیده ایم...کافی است از تغییر متغیر u=sinx استفاده کنید.


**این سوال کاملا مشابه قسمت 5 از سوال چند بخشی 37 از فصل 5 جزوه ریاضی 1 کلاس است.**


سوال 33- سوال از این راحت تر؟! فرمول طول قوس منحنی را که یادتان هست؟!اگر هم یادتان رفته باشد به راحتی می توانید با روندی که یاد گرفته اید آن به دست آورید.


**این سوال کاملا مشابه سوال 6 (عمران نقشه برداری-92) از فصل 7 جزوه ریاضی 1 کلاس است.**


سوال 34-از رابطه ی مساحت بین دو منحنی در بازه ی داده شده استفاده کرده و آن دو را با هم برابر قرار دهید.


**این سوال مشابه سوال 5 (mba-87) از فصل 7 جزوه ریاضی 1 کلاس است.**


سوال 35- کافی است به مفاهیم فصل اعداد مختلط رجوع کنید،طرفین تساوی را به فرم قطبی نوشته و به توان n برسانید،اندازه ها ساده شده و با برابر قرار دادن توان دو طرف تساوی n را به دست آورید.


**این سوال مشابه قسمت (ب) سوال 24 از فصل 9 جزوه ریاضی 1 کلاس است.**



***وقتی که اوضاع سخت است، فقط یک چیز اهمیت دارد؛ برداشتن قدم اول! بقیه مسیر قرار نیست راحت باشد اما سخت‌ترین مرحله همان قدم اول است! قذم اول در مسیر کنکور را درست بردارید.***


برقرار باشید-لاسمی


  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

با سلام


همانطور که می دانید سوالات ریاضی رشته مهندسی نفت به نسیت سایر رشته ها سخت تر است.می خواهیم تک تک این سوالات را با سولات جزوه مقایسه کنیم.ابتدا با درس معادلات دیفرانسیل شروع می کنیم.

دفترچه 227-F


سوال 41- اولین قدمی که برای این سبک سوالات مرتبه اول طی می کردیم چه بود؟! بله! مشتق ضریب dx نسبت به y و مشتق ضریب dy نسبت به x...این دو باهم برابرند،پس معادله کامل است و ادامه قضایا...

**این سوال کاملا مشابه سوال 30 از فصل اول جزوه معادلات دیفرانسیل است.**


سوال 42-سوال از ما جواب خصوصی این معادله مرتبه دو را می خواهد.خب...3 ایده یاد گرفته بودیم،قبول دارید که به راحتی از تابع سمت راست مشخص است که باید از روش لاگرانژ استفاده کرد.


**این سوال کاملا مشابه سوال 25 از فصل دوم جزوه معادلات دیفرانسیل است.**


سوال 43-خب این سوال پایه جواب یک معادله ضریب ثابت را داده و مجهول a را می خواهد...برایتان خیلی تکراری است نه؟!


**این سوال کاملا مشابه سوال 6 از فصل دوم جزوه معادلات دیفرانسیل است.**


سوال 44-برای به دست آوردن شعاع همگرایی در فصل سری چکار میکردیم؟! گام اول - به دست آوردن نقاط غیر عادی ، گام دوم- تعیین فاصله نقاط غیرعادی از نقطه ای که سوا داده است ، گام سوم - عددی که در گام دوم کوچکتر است جواب سوال است.


**این سوال کاملا مشابه سوال  8 از فصل سوم جزوه معادلات دیفرانسیل است.**


سوال 45-سوال لاپلاس معکوس را میخواهد...گفته بودیم در لاپلاس معکوس گیری از عباراتی که تابع نمایی دارند چه کار می کنیم؟!تابع نمایی را حذف کرده و از عبارت باقیمانده لاپلاس معکوس بگیریذ و در آخر ....


**این سوال مشابه سوال 67 از فصل چهارم جزوه معادلات دیفرانسیل است.**


باز هم آزمونی دیگر و باز هم تایید همخوانی سوالات جزوه و سوالات کنکور...


برقرار باشید-لاسمی

 





  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

با سلام


بعد از چند روز وقفه در قرار دادن تحلیل آزمون های سال 95،از امروز با قدرت در کنارتان خواهم بود.


تحلیل بر اساس دفترچه A


سوال 31- این جمله را از من به دفعات شنیده اید که "اولین گام در بررسی یک سوال حد قرار دادن نقطه در عبارت است.خب...قبول دارید که صورت و مخرج هر دو صفر شده و به حالت 0/0 می رسیم...بعد هم قاعده ی هوپیتال و مابقی داستان.....


**این سوال کاملا مشابه تست 17 (عمران نقشه برداری- 90)  از فصل 6 جزوه ریاضی 1 است.**


سوال 32-به ظاهر سوال سختی است اما فقط کافی است این جمله تکراری از من را به خاطر داشته باشید که "هرگاه انتگرال دو جنس مختلف را بخواهیم از روش جزء به جزء استفاده می کنیم...جزء به جزء گرفتن به ساده ترین روش را هم که یاد گرفته اید...سخت بود؟!؟!


**این سوال مشابه سوال 10 از فصل 5 جزوه ریاضی 1 است.**


سوال 33-کافی است رابطه ی دموآور را به خاطر داشته باشید.سوال سختی نیست.


**این سوال مشابه سوال 18 از فصل 9 جزوه ریاضی 1 است.**


سوال 34-بحث تشخیص همگرایی و واگرایی یک انتگرال را در قسمت سوم فصل 6 جزوه ریاضی 1 به طور کامل بررسی کرده ایم.آزمون های مختلفی را یاد گرفته ایم،مثل آزمون همگرایی مطلق،آزمون مقایسه و ...


**این سوال کاملا مشابه سوالات 34 (ریاضی-88) و 35 (صنایع-85) از فصل 6 جزوه ریاضی 1 است.**


سوال 35-به دست آوردن حاصل یک سری عددی را در قسمت پنجم فصل 10 جزوه ریاضی 1 به طور کامل بررسی کرده ایم.همانطور که می دانید از بسط مک لورن توابع معروف کمک می گیریم.


**این سوال مشابه سوالات 57 و 58 (سوالات چند بخشی) از فصل 10 جزوه ریاضی 1 است.**


خب این هم از تحلیل آزمون ریاضی 1 مهندسی عمران سال 1395... به "کیفیت" کلاس ها ایمان داشته باشید...


تحلیل ریاضی عمومی 2 نیز به زودی قرار داده خواهد شد.


برقرار باشید-لاسمی


  • سیروس لاسمی ایمنی
  • ۰
  • ۰

ده سال پیش در یکی از دانشگاه های آمریکا،آزمایشی بسیار جالب و تاریخی انجام شد.در این آزمایش یک آکواریوم بسیار بزرگ ساختند و با قرار دادن یک دیوار شیشه ای در وسط آکواریوم،آن را به دو بخش تقسیم کردند.در یک بخش از آن یک ماهی گوشتخوار بزرگ و در بخش دیگر آن ماهی های  کوچکی قرار دادند که غذای گوشتخوار محسوب می شوند.ماهی گوشتخوار بزرگ بارها و بارها به سوی ماهی های کوچک حمله می کرد ولی هر بار با دیوار شیشه ای نامرئی برخورد می کرد و به غذای مورد علاقه اش نمی رسید و ... .

پس از چند روز تلاش ماهی شکارچی دیگر به سمت ماهی های کوچک حمله نمی کرد و باور کرده بود که رفتن به آن سوی آکواریوم محال و غیر ممکن است.اما در پایان آزمایش روانشناسان دیوار شیشه ای نامرئی را برداشتند و نکته ی جالب این بود که ماهی بزرگ دیگر به سمت ماهی های کوچک حمله نکرد و ....  می دانید چرا؟! بله! اگرچه دیوار شیشه ای دیگر وجود نداشت اما ماهی بزرگ در ذهنش دیواری ساخته بود که از دیوار واقعی سخت تر و بلند تر بود،دیوار بلند باور،باوری از جنس محدودیت،باوری از جنس ناتوانی.اگر ما در میان اعتقادات و باورهای خودمان جستجو کنیم، بی تردید دیوارهای شیشه ای بلند و سختی را خواهیم یافت که نتیجه ی مشاهدات و تجربیات ماست و بسیاری از آنها وجود خارجی ندارد.نمونه ای بارز از این موضوع باور اکثر دانشجویان به سخت بودن درس ریاضی در کنکور کارشناسی ارشد است.ما در کلاس های خود،تصمیم گرفته ایم که به شما ثابت کنیم که این درس اولا بسیار قابل فهم و منظم است و ثانیا پتانسیل بسیار بالایی برای کسب درصد های خوب و تغییر در سرنوشت آزمون کارشناسی ارشد شما دارد.به همین منظور با دیدگاهی جدید به این درس پرداخته و بهترین،مطمئن ترین و جذاب ترین کلاس درس را برای شما برگزار خواهیم کرد.با اطمینان به شما قول می دهیم که با شرکت در کلاس های ریاضی  ما، اولا از یادگیری آن لذت می برید و ثانیا با کمترین زمان، بهترین نتیجه ی ممکن را در آن کسب می کنید.  

  • سیروس لاسمی ایمنی